Bağlandıktan sonra neler yapabilirsiniz
Google ile oturum açıp erişimi onayladıktan sonra Hankora yönettiğiniz İşletme Profili hesaplarını ve konumlarını listeleyebilir, her konumu bir Hankora konumuyla eşleştirmenize izin verir, eşleşen konumların yorumlarını içe aktarır ve yorum kutunuzda gösterir.
Hankora ayrıca yanıt yazmanıza yardımcı olabilir. Yanıt, yalnızca çalışma alanınızın yetkili bir üyesi yayınlamayı seçtiğinde Google'a gönderilir.
İstediğimiz izin
Hankora tek bir Google izni ister: https://www.googleapis.com/auth/business.manage. Google bunu İşletme Profili kayıtlarınızı yönetme yetkisi olarak gösterir. Google'ın İşletme Profili API'leri yorumları okumak ve yanıt yayınlamak için bu tek kapsamı kullanır.
Hankora bu izni yalnızca şunlar için kullanır: hesaplarınızı ve konumlarınızı listelemek, eşleştirdiğiniz konumların yorumlarını ve mevcut işletme yanıtlarını okumak ve onayladığınız bir yanıtı yayınlamak. Kayıt bilgilerinizi, fotoğraflarınızı, çalışma saatlerinizi veya gönderilerinizi düzenlemek için kullanmayız; Gmail, Drive, kişiler veya Google Ads erişimi istemeyiz.
Yapay zekâ taslakları otomatik yayınlanmaz
Hankora'dan yanıt taslağı istediğinizde yorum metni, puan ve ilgili işletme ayarları taslağı oluşturmak için bir yapay zekâ hizmet sağlayıcısına gönderilir. Taslak oluşturmak Google ile iletişim kurmaz.
Her taslağı gözden geçirir ve düzenleyebilirsiniz. Yetkili bir kullanıcı açıkça yayınlamadıkça Google kaydınıza hiçbir şey gönderilmez. Yapay zekâ çıktısı hatalı olabilir; yayınladığınız içerikten siz sorumlusunuz.
Google verileri nasıl kullanılır ve korunur
Hankora'nın Google API'lerinden aldığı bilgileri kullanımı ve başka bir uygulamaya aktarımı, Sınırlı Kullanım gereklilikleri dahil Google API Hizmetleri Kullanıcı Verileri Politikası'na uygundur (Hankora's use and transfer to any other app of information received from Google APIs will adhere to the Google API Services User Data Policy, including the Limited Use requirements).
Google kullanıcı verileri yalnızca bu sayfada açıklanan özellikleri sağlamak için kullanılır. Satılmaz, reklam için kullanılmaz ve genel amaçlı yapay zekâ modellerini eğitmek için kullanılmaz. Erişim ve yenileme belirteçleri şifrelenmiş saklanır, tarayıcınıza gönderilmez ve yalnızca bağlı çalışma alanı için Hankora sunucuları tarafından kullanılır.
Bağlantıyı kesme veya erişimi iptal etme
- Hankora'da Entegrasyonlar sayfasını açın ve Google bağlantısını kes'i seçin. Çalışma alanı sahipleri ve yöneticileri bunu yapabilir. Hankora senkronizasyonu hemen durdurur, saklanan Google kimlik bilgilerini siler ve Google'dan yetkiyi iptal etmesini ister.
- Hankora'yı istediğiniz zaman Google Hesabı izinleri sayfasından (myaccount.google.com/permissions) da kaldırabilirsiniz.
- Bağlantıyı kesmek Google İşletme Profilinizi silmez; Google'daki mevcut yorum veya yanıtları değiştirmez.
- Hankora'ya içe aktarılmış yorumlar siz silene veya silme talebinde bulunana kadar çalışma alanınızda kalır. Nasıl yapılacağı için veri silme sayfasına bakın.
Google kullanılamıyorsa
Entegrasyon Google API'lerine ve Google izinlerinize bağlıdır. Google erişimi değiştirir, istekleri sınırlar veya yetki sona ererse senkronizasyon ve yayınlama duraklayabilir ve Hankora yeniden bağlanmanızı ister. Hankora, Google'daki yorum sayısı, puan, sıralama veya görünürlük konusunda garanti vermez.